Arbeidsrecht

WEB advocaten heeft over een zeer ruime periode speciale expertise opgebouwd op het brede terrein van het arbeidsrecht. Met name waar het gaat om ontslagzaken, diverse zaken van medezeggenschap en CAO-problematiek.

Wij staan werkgevers en ook werknemers bij vanaf het moment van indiensttreding (met uiteenlopende arbeidscontracten) tot aan het einde van het dienstverband en zelfs voor de periode daarna, als het gaat om bijvoorbeeld geheimhouding en non-concurrentie.

Op dit rechtsgebied is het van essentieel belang dat de actualiteit en wetswijzigingen voortdurend en nauwlettend worden gevolgd. Van tijd tot tijd informeren wij ook onze cliënten of groepen ondernemers over wetsvernieuwingen en mogelijke  risicovelden. Uiteraard verlenen wij ook advies op de aangrenzende terreinen uitzending, detachering, payrolling en bovenal de problematiek van de ZZP-er in zijn relatie tot de opdrachtgever en Belastingdienst.

Wij behandelen arbeidsgeschillen altijd rechttoe en rechtaan, derhalve efficiënt en pragmatisch. Als het even kan, vermijden wij rechtsprocedures en trachten wij de zaak minnelijk op te lossen tegen de minste kosten voor onze cliënt. Als het dan toch op een rechtszaak moet aankomen, dan gaan we er ook met volle kracht tegenaan.

Dit alles onder het bekende WEB-motto: deskundige service tegen een scherp tarief.

Voor meer informatie neemt u contact op via het contactformulier of telefonisch via 078-6149160.

Artikelen arbeidsrecht