Vacatures

In verband met de aanhoudende groei van onze familierechtpraktijk zijn wij op zoek naar een

advocaat-medewerker m/v

(gevorderd advocaat-stagiair)

die de advocaat-stage (bijna) heeft afgerond en een jaar of meer relevante werkervaring heeft opgedaan in het personen- en familierecht. Na een inwerkperiode zal de advocaat zelfstandig werkzaam zijn binnen de familierechtpraktijk. De juiste kandidaat is een resultaatgerichte professional met sympathie voor het vak en empathie voor de cliënt. Wonen in de buurt van de regio Drechtsteden is een pré.

Onze familierechtpraktijk strekt zich uit over alle Boek 1 zaken. Dat komt door de kruisbestuiving met de zakelijke portefeuille en de contacten met accountants, notariaat en adviseurs, die zorgen voor even interessante als leuke relaties. Elke advocaat bij WEB heeft de beschikking over een eigen professionele kantoorruimte, een uitgebreide vakbibliotheek, volledige secretariële ondersteuning en perfecte automatisering. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en er is een royale bonusregeling.

Als jij de ambitie hebt om onze nieuwe collega te worden, dan ontvangen wij graag jouw motivatie in een korte brief en jouw CV. Je kunt deze zenden aan: caroline@webadvocaten.com