Vacature

In verband met de aanhoudende groei van ons kantoor zijn wij op zoek naar een

advocaat-stagiair m/v

die na het behalen van het bachelordiploma een master civiel- of ondernemingsrecht heeft afgerond. De kandidaat die past binnen ons team is een startende jurist(e) die de ambitie heeft om uit te groeien tot de vaste raadsman of -vrouw  van een eigen cliëntenportefeuille. Goede contactuele vaardigheden, een brede civiel-juridische interesse en de wil om te winnen zijn een must. Wonen in Dordrecht of in één van de omliggende gemeenten is een pré.

Ons kantoor biedt – naast een volledig door ons gefaciliteerde opleiding tot advocaat – goede carrièremogelijkheden in een warme maar altijd professionele werkomgeving. Elke advocaat bij WEB heeft de beschikking over een eigen professionele kantoorruimte, een uitgebreide vakbibliotheek, volledige secretariële ondersteuning en perfecte automatisering. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en er is een royale bonusregeling.

Als jij de nieuwe spin wilt worden in ons WEB van mooie relaties, dan ontvangen wij graag jouw motivatie in een korte brief en jouw CV. Je kunt deze zenden aan: caroline@webadvocaten.com