Vacatures

In verband met de aanhoudende groei van ons kantoor zijn wij op zoek naar een

advocaat-stagiair m/v

die na het behalen van het bachelordiploma een master civiel- of ondernemingsrecht heeft afgerond. De kandidaat die past binnen ons team is een startende jurist(e) die de ambitie heeft om uit te groeien tot de vaste raadsman of -vrouw  van een eigen cliëntenportefeuille. Goede contactuele vaardigheden, een brede civiel-juridische interesse en de wil om te winnen zijn een must. Wonen in Dordrecht of in één van de omliggende gemeenten is een pré.

Ons kantoor biedt – naast een volledig door ons gefaciliteerde opleiding tot advocaat – goede carrièremogelijkheden in een warme maar altijd professionele werkomgeving.

Tevens zijn wij op zoek naar een

advocaat-medewerker m/v

die de advocaat-stage heeft afgerond en relevante werkervaring heeft opgedaan in het ondernemingsrecht en/of het verbintenissenrecht. Na een inwerkperiode zal de advocaat-medewerker zelfstandig een mooie zakelijke cliëntenportefeuille  bedienen. De juiste kandidaat is een ambitieuze en resultaatgerichte professional die woonachtig is in (de buurt van) de regio Drechtsteden.

Elke advocaat bij WEB heeft de beschikking over een eigen professionele kantoorruimte, een uitgebreide vakbibliotheek, volledige secretariële ondersteuning en perfecte automatisering. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en er is een royale bonusregeling.

Als jij de ambitie hebt om de nieuwe spin te worden in ons WEB van mooie relaties, dan ontvangen wij graag jouw motivatie in een korte brief en jouw CV. Je kunt deze zenden aan: caroline@webadvocaten.com

Ter ondersteuning van de advocaten zijn wij bovendien op zoek naar een

juridisch secretaresse m/v

Wij zoeken een representatieve collega voor het aannemen van de telefoon, het uittypen van verslagen en het verrichten van allerhande secretariële werkzaamheden. Opleidingsniveau HAVO/MBO. Vereist is een absoluut perfecte beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift. Ervaring in een juridische omgeving, zoals een advocaten- of notariskantoor is een pré. Verder verlangen wij een flexibele werkhouding en de bereidheid om een langdurige werkrelatie met ons aan te gaan. Wij bieden een professionele en zeer aangename werkomgeving, leuke collega’s en de mogelijkheid om een hele goede juridisch secretaresse te worden!

Als jij ons secretariaat wilt komen versterken, dan ontvangen wij graag jouw motivatie in een korte brief en jouw CV. Je kunt deze zenden aan: caroline@webadvocaten.com