Vacatures

In verband met de aanhoudende groei van onze praktijk zijn wij op zoek naar een

juridisch-medewerker m/v  (aankomend advocaat-stagiair)

die zijn of haar rechtenstudie (mr.) heeft afgerond en de ambitie heeft om aan de slag te gaan in onze bruisende verbintenissen- en ondernemingsrechtpraktijk. Bij gebleken geschiktheid bieden wij de mogelijkheid om de beroepsopleiding advocatuur te volgen.

De juiste kandidaat is een resultaatgerichte professional met sympathie voor het vak en empathie voor de cliënt. Wonen in de buurt van de regio Drechtsteden is een pré.

De juridisch medewerker werkt samen met een advocaat aan adviezen, juridische procedures en overnames voor onze relaties in de regio Drechtsteden. Naast het contact met onze klanten, onderhoudt de juridisch medewerker contacten met accountants, het notariaat en diverse adviseurs. Wij bieden niet alleen goede arbeidsvoorwaarden, maar ook een eigen professionele kantoorruimte, een uitgebreide vakbibliotheek, volledige secretariële ondersteuning en een perfecte automatisering.

Als jij de ambitie hebt om onze nieuwe collega te worden, dan ontvangen wij graag jouw motivatie in een korte brief en jouw CV. Je kunt deze zenden aan: caroline@webadvocaten.com

secretarieel-medewerker m/v (parttime 24 -32 uur)

De werkzaamheden bestaan uit o.a. het aannemen van de telefoon, het uittypen van verslagen en het verrichten van allerhande secretariële werkzaamheden. Opleidingsniveau HAVO/MBO. Vereist is een absoluut perfecte beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift. Ervaring in een juridische omgeving, zoals een advocaten- of notariskantoor is een pré. Verder verlangen wij een flexibele werkhouding en de bereidheid om een langdurige werkrelatie met ons aan te gaan. Wij bieden een professionele en zeer aangename werkomgeving, leuke collega’s en prima arbeidsvoorwaarden.

Als jij de ambitie hebt om onze nieuwe collega te worden, dan ontvangen wij graag jouw motivatie in een korte brief en jouw CV. Je kunt deze zenden aan: caroline@webadvocaten.com