Vacatures

In verband met de aanhoudende groei van onze praktijk zijn wij op zoek naar een

advocaat (stagiair) m/v

die de ambitie heeft om aan de slag te gaan in onze bruisende praktijk op de gebieden verbintenissen- en ondernemingsrecht.

De juiste kandidaat heeft een aantal jaren relevante werkervaring, maar ook kandidaten die de beroepsstage (bijna) hebben afgerond worden uitdrukkelijk gevraagd te solliciteren. Resultaatgerichtheid, sympathie voor het vak en empathie voor de cliënt vinden wij heel belangrijk. Omdat wij op zoek zijn naar een langdurige relatie is (de bereidheid tot) wonen in de regio Drechtsteden een pré.  

Als advocaat verbintenissen- en ondernemingsrecht bij WEB geef je advies, voer je juridische procedures en werk je aan fusies en overnames. Naast het contact dat je daarvoor hebt met onze vaste cliëntenkring, werk je veel samen met accountants, het notariaat en diverse (andere) adviseurs. Wij bieden je niet alleen goede arbeidsvoorwaarden, maar ook een eigen professionele kantoorruimte, een uitgebreide vakbibliotheek, volledige secretariële ondersteuning en een perfecte automatisering. Om de continuïteit te waarborgen bieden wij doorgroeimogelijkheden. 

Als jij de ambitie hebt om onze nieuwe collega te worden, dan ontvangen wij graag jouw motivatie in een korte brief en jouw CV. Je kunt deze zenden aan: caroline@webadvocaten.com